Werving en selectie midden en hogerkader in de bouw

Werving en selectie midden en hogerkader in de bouw? Interstaf is het bureau waar opdrachtgevers binnen de bouw en bouwmanagementbranche terecht kunnen. Kamp je met personeelstekort en ben je op zoek naar vakbekwaam personeel? Professionals die het verschil kunnen maken en opdrachtgevers brengen wij samen. Hoe wij daar voor zorgen? Dat lichten wij graag toe! Wist je dat in de huidige krappe arbeidsmarkt circa 70% van de functies kandidaat gestuurd wordt ingevuld.

Hoe gaat Interstaf te werk?

Interstaf zet zich elke dag in om klant en kandidaat met elkaar te koppelen. Wij nemen geen genoegen met minder dan een “match made in heaven”. Als Werving en Selectiebureau voor de bouw zijn wij ruim 20 jaar actief. In deze jaren hebben wij ons weten te ontwikkelen tot een volwaardig gesprekspartner en kun je bij ons terecht voor welk project dan ook. De consultants van Interstaf vullen de behoefte naar technisch kader personeel adequaat in. Dat is voor onder andere werving en selectie voor zowel midden en hogerkader in de bouw. Meer informatie over onze werkwijze vind je hier.

Meer weten over werving en selectie in de bouw? Neem dan contact met ons op!

Heb je interesse in onze diensten? Of wil je meer weten over Werving en Selectie midden en hogerkader in de bouw uitgevoerd door Interstaf? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan eenvoudig door middel van het invullen van het contactformulier. Wanneer je deze hebt opgestuurd zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Je kunt ons ook bereiken door een mail te sturen naar contact@interstaf.nl.

Volg ons ook op LinkedIn, en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Werving en selectie bouw Interstaf

Vacatures

Wist je dat...
In deze krappe arbeidsmarkt 70% van de bemiddelingen KANDIDAAT GESTUURD zijn?

Ruimte voor een kennismaking? Neem contact op met Interstaf 020-6360500 of 06-54777861 of contact@Interstaf.nl

Bekijk alle Interstaf vacatures

PERSOONLIJK EN OPRECHT

DÉ SPECIALIST VOOR BOUW EN BOUWMANAGEMENT