Werkvoorbereider

Ben jij op zoek naar een baan in de bouw waarbij je een grote rol speelt in het traject dat aan de bouwwerkzaamheden voorafgaat? Dan is de functie werkvoorbereider voor jou weggelegd! Interstaf helpt je graag om als werkvoorbereider aan de slag te gaan. Wij zijn een Werving & Selectiebureau waarbij wij jou als werkzoekende koppelen aan een van onze opdrachtgevers. Bovendien combineren wij een sterk netwerk met kennis en ervaring op het gebied van Werving & Selectie, Executive Search, Interim Management en Detachering. Graag vertellen we je hier meer over!

Wat houdt de functie ‘werkvoorbereider’ in?

Als werkvoorbereider in de bouw speel je een belangrijke rol in het gehele traject dat aan de bouwwerkzaamheden voorafgaat. Zo bepaal jij wat er van het begin tot het einde moet gebeuren tijdens het bouwproject. Dit leg je vast in een planning. Vervolgens zorg je voor de organisatie van het project. Welke werkzaamheden zijn er allemaal? Hoeveel werklieden zijn daarvoor nodig en welke materialen moeten zij gebruiken? Op deze vragen weet jij antwoord te geven. Zodra dit traject is afgelopen en de bouwwerkzaamheden beginnen draag jij nog steeds een grote verantwoordelijkheid. Zo moet je constant toezicht houden of alles gebeurt wat moet gebeuren, of er geen vertraging oploopt en of de kosten niet overschreden worden. Al met al ben je als werkvoorbereider onmisbaar tijdens het bouwproject!

Wat kan Interstaf voor jou betekenen?

Interstaf staat voor betrouwbaarheid en betrokkenheid, marktkennis en effectiviteit. Wij zijn dan ook nauw betrokken in het proces dat jij aflegt als werkzoekende. Daarnaast garanderen we jou onder andere de volgende voordelen:

  • Ruim aanbod aan vacatures;
  • Betrouwbare bedrijven en langlopende projecten;
  • Professionele begeleiding en talentontwikkeling.

Bekijk hier onze vacatures en solliciteer direct!

Wil je meer weten over ons? Neem contact op!

Wil je meer weten over wat Interstaf voor jou kan betekenen? Of spreekt een van onze vacatures je aan? Neem dan gerust contact met ons op!

Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte!

Werving en selectie bouw Interstaf

Vacatures

Wist je dat...
In deze krappe arbeidsmarkt 70% van de bemiddelingen KANDIDAAT GESTUURD zijn?

Ruimte voor een kennismaking? Neem contact op met Interstaf 020-6360500 of 06-54777861 of contact@Interstaf.nl

Bekijk alle Interstaf vacatures

PERSOONLIJK EN OPRECHT

DÉ SPECIALIST VOOR BOUW EN BOUWMANAGEMENT