Vacature projectmanager bouw

Ben je op zoek naar een baan in de bouw met veel verantwoordelijkheid voor diverse projecten binnen de private en publieke sector? Dan is de vacature ‘projectmanager bouw’ iets voor jou. Wij, Interstaf, zijn een Werving & Selectie en detacheringsbureau en wij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt. Bij ons staan er verschillende vacatures, zoals projectmanager, in de bouw open.

Vacatures projectmanager bouw

Bouwkundig projectmanager

Jij bent als projectmanager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Jij wordt het aanspreekpunt met betrekking tot de planning, personeelsinzet, kwaliteit en contractzaken en daarbij ben je het gezicht naar buiten voor de klanten. Er zijn verschillende opdrachtgevers waar jij projecten voor doet. Denk aan onderzoeksinstituten, provincies en woningcorporaties. Je bent ook verantwoordelijk voor enkele grote projecten, die je samen met je collega’s uitvoert.

Projectmanager Bouw & Vastgoed

Als senior projectmanager ben jij eindverantwoordelijke voor diverse toonaangevende vastgoedprojecten binnen de sector. Als uitbreiding van het team wordt je geacht sturing te geven aan projectteams. Daarnaast ga je ook aan de slag met de vastgoedopgave van zeer bekende en toonaangevende opdrachtgevers.

Projectmanager Co-making

Ook als je op zoek bent naar een baan als projectmanager in regio Utrecht, kun je bij ons terecht. Als projectmanager co-making ben jij het belangrijkste aanspreekpunt voor partners in grote renovatieprojecten. Daarnaast ga je als bouwer een intensieve samenwerking aan en ook een lange termijn partnership.

Interesse in een vacature projectmanager bouw? Neem dan direct contact op!

Interstaf

Interstaf is een Werving & Selectie en detacheringsbureau dat ervaren is binnen de bouwmanagement- en bouwbranche. Wij zijn een volwaardige sparringpartner om de carrière van kandidaten een nieuwe impuls te geven. Een nieuwe baan of nieuwe inzichten nodig? Dat kan bij ons allemaal. Neem vandaag nog contact op. We hebben een prachtig kantoor in Amsterdam of spreken graag af op locatie.

Volg ons ook op LinkedIn!

Werving en selectie bouw Interstaf

PERSOONLIJK EN OPRECHT

DÉ SPECIALIST VOOR BOUW EN BOUWMANAGEMENT