Vacature projectcoördinator

Sta jij open voor uitdagingen en ben je op zoek naar een baan waar de verantwoordelijkheid voor de uitvoering en realisatie van projecten centraal staat? Dan is een vacature projectcoördinator weggelegd voor jou! Interstaf helpt je graag om de perfecte baan te vinden. Wij zijn een Werving & Selectie en detacheringsbureau, waarbij wij de verbinding zijn tussen onze opdrachtgevers en jou als werkzoekende. Interstaf denkt mee met zowel de klant als werkzoekenden, en heeft ruime ervaring binnen de bouwmanagement- en bouwbranche.

Wat zijn de taken van een projectcoördinator?

Als een projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden tijdens de gehele uitvoering en realisatie van projecten. Communicatie is hierbij een verbindende rol. Je bent als projectcoördinator op de hoogte van alle voorschriften, richtlijnen en procedures. Dit betekent dat je ook de verantwoordelijkheid draagt dat deze daadwerkelijk worden nageleefd.

Openstaande vacatures projectcoördinator

Op dit moment staan er verschillende vacatures als projectcoördinator in de bouw open:

  • Projectcoördinator Aannemer: Het ultieme doel van jou is een gelukkige klant aan het einde van het project. Jij draait je hand niet om voor werkzaamheden als het registreren en controleren van werktekeningen, inkoopschema’s opstellen, offertes aanvragen en de projectkosten beheersen;
  • Projectcoördinator Vastgoedbeheerder: Jij bent onderdeel van een team dat verantwoordelijk is voor alle bouwtechnische werkzaamheden. Je bent collegiaal, professioneel, accuraat en voortvarend.

Neem een kijkje op onze vacaturepagina, en kom erachter of een vacature voldoet aan jouw wensen.

Meer weten? Neem contact op

Spreekt één van de openstaande vacatures je op dit moment aan? Ben je op zoek naar een nieuwe baan of heb je nieuwe inzichten nodig? Interstaf helpt je graag. Neem direct contact met ons op, dit kun je gemakkelijk doen door het contactformulier in te vullen. Hier kun je terecht voor alle vragen of om je wensen door te geven. Wij voorzien je zo snel mogelijk van een antwoord.

Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte!

Werving en selectie bouw Interstaf

Vacatures

Wist je dat...
In deze krappe arbeidsmarkt 70% van de bemiddelingen KANDIDAAT GESTUURD zijn?

Ruimte voor een kennismaking? Neem contact op met Interstaf 020-6360500 of 06-54777861 of contact@Interstaf.nl

Bekijk alle Interstaf vacatures

PERSOONLIJK EN OPRECHT

DÉ SPECIALIST VOOR BOUW EN BOUWMANAGEMENT