Referenties

#1

Eerder dit jaar zijn we aan elkaar gekoppeld door ons netwerk. Al snel bleek dat we gelijke interesses hadden en er ontstond een klik. Je bent een plezierig persoon, amicaal, open, vrolijk en een levensgenieter.

En dat alles spreekt me enorm in jou aan. Je bent een goed mens! Inmiddels werken we nauw met elkaar samen om de groei van TRAJECT met goede kandidaten in Den Haag te realiseren. Je levert voor ons Werving & Selectie werkzaamheden en HR Adviesdiensten en dat doe je met veel deskundigheid, empathie en betrokkenheid. Ik kan iedereen David aanbevelen. Maar nu niet allemaal tegelijk David een opdracht gunnen.….

Edwin Wiegerinck / DGA TRAJECT Managers & Adviseurs

#2

In de afgelopen 15 jaar ben ik een aantal keren succesvol door David bemiddeld. Momenteel als BIM-engineer bij Dura Vermeer. David onderscheidt zich door zijn hartelijke, persoonlijke benadering. Hij neemt de tijd om je te leren kennen en is gedegen thuis in de functies en organisaties bij opdrachtgevers. Daardoor zal een mismatch in zijn praktijk tot zeldzaamheden behoren. Respect is bij hem een sleutelwoord en dat kun je dan automatisch voor hem hebben. Chapeau en succes met Interstaf.

Jaap Elsinga / BIM Engineer / Dura Vermeer Midden West Cruqius

#3

David heeft mij tijdens een paar korte, maar heel prettige gesprekken geholpen om mijn beeld over een volgende stap in mijn loopbaan concreter te maken. Hierna heeft hij mij (o.a.) in contact gebracht met Dura Vermeer waaruit voor mij een hele uitdagende nieuwe functie is voortgekomen. Het contact met David was steeds snel, prettig, helder en resultaatgericht. David is steeds duidelijk over welke mogelijkheden hij ziet en heeft en hield mij tussentijds goed op de hoogte van de voortgang. Ik heb de samenwerking met David als heel prettig ervaren.

Sandra Bouwmeester / Projectmanager co-making Dura Vermeer Onderhoud & Renovatie Midden West

Benieuwd geworden naar de werkwijze van Interstaf? Neem direct contact op door middel van het invullen van het contactformulier

Volg ons ook op LinkedIn!

Werving en selectie bouw Interstaf

PERSOONLIJK EN OPRECHT

DÉ SPECIALIST VOOR BOUW EN BOUWMANAGEMENT