Waar staan we voor?

Samenwerkingen gaan we aan voor de lange termijn. Met samenwerken en verbinden bereik je meer dan alleen werken vanuit eigenbelang. Deze visie leidt uiteindelijk tot duurzame relaties voor alle partijen.

BOUWEN DOE JE SAMEN

Ons DNA

Het DNA wat ons drijft, bindt en verbindt zorgt ervoor dat de zaken voor elkaar komen. Maar uiteindelijk moet je het verschil kunnen maken, daar gaat het om.

Wij zijn een pro-actieve gesprekspartner die altijd voor het optimale gaat. Of het nu gaat om een structurele of tijdelijke rol, professionals die het verschil kunnen maken en opdrachtgevers brengen wij samen. Al 20 jaar.

Maar we weten ook dat…

IT TAKES 2 TO TANGO

Benieuwd naar onze werkwijze?

Interstaf is opgericht door David van Goudoever. Met zijn ruime ervaring op het gebied van bemiddeling van kaderpersoneel binnen de bouw en bouwmanagementbranche is een stevige naam opgebouwd met een buitengewoon goede reputatie. Interstaf staat voor betrouwbaarheid en betrokkenheid, marktkennis en effectiviteit.

Interstaf combineert een sterk netwerk met kennis en ervaring op het gebied van Werving & Selectie, Interim Management en Detachering. Daarnaast doen wij aan talentontwikkeling.

Benieuwd naar de werkwijze van Interstaf? Neem direct contact op door middel van het invullen van het contactformulier.

Volg ons ook op LinkedIn!

Werving en selectie bouw Interstaf

Vacatures

Wist je dat...
In deze krappe arbeidsmarkt 70% van de bemiddelingen KANDIDAAT GESTUURD zijn?

Ruimte voor een kennismaking? Neem contact op met Interstaf 020-6360500 of 06-54777861 of contact@Interstaf.nl

Bekijk alle Interstaf vacatures

PERSOONLIJK EN OPRECHT

DÉ SPECIALIST VOOR BOUW EN BOUWMANAGEMENT