Interim management en detachering

Opdrachten in de bouw variëren van interim management en detachering tot aan vaste functies. Deze opdrachten met succes volbrengen is nog een hele uitdaging. Interstaf denkt met de klant mee. Wil je meer weten over onze aanpak? Lees dan verder!

Matchmaker in de bouw- en bouwmanagementbranche

Beide partijen, de werkzoekenden en de opdrachtgevers, hebben baat bij een succesvolle match. Ben jij opdrachtgever en zoek je naar interim management en/of detachering van kader in de bouw of bouwmanagement? Interstaf is het juiste adres.

De voordelen van samenwerken met Interstaf Consultants

Door met ons samen te werken profiteer je van een groot aantal voordelen, zowel voor de opdrachtgever als voor de werkzoekende. Met het team van drie consultants zijn we betrokken, transparant en ook vooral een stevige gesprekspartner voor directie en management en bereiken wij altijd ons doel. Hierbij alle voordelen op een rij:

  • Ruim aanbod aan vacatures, zowel interim, detachering en vast;
  • Betrouwbare bedrijven en langlopende projecten;
  • Professionele begeleiding en talentontwikkeling;
  • ZZP- Contracten “WAB 2022 proof” en volledig actueel;
  • Bij detachering: contract via onze vaste payroll partner Dep Works, ABU, SNA en NEN gecertificeerd en CAO is 100% klant-volgend;
  • In het bezit van WKA verklaring betalingsgedrag, VCU Veiligheidsbeheersysteem en ook de Inlenersbeloning.

Meer weten over interim management en detachering? Neem dan contact met ons op!

Heb je interesse in onze diensten? Graag verzoeken wij je dan om contact met ons op te nemen door middel van het contactformulier. Hier kun je terecht om al jouw vragen te stellen of om jouw wensen door te geven. 

Volg ons ook op LinkedIn, en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Werving en selectie bouw Interstaf

PERSOONLIJK EN OPRECHT

DÉ SPECIALIST VOOR BOUW EN BOUWMANAGEMENT