Expertise

Werving & Selectie

David van Goudoever van Interstaf is zeer ervaren binnen de Bouw- en Bouwmanagementbranche. Met het team van 3 consultants zijn we betrokken, transparant en een stevige gesprekspartner voor directie en management. Bel voor een afspraak voor Werving & Selectie opdrachten voor midden- en hogerkader in de bouw of neem contact op middels het contactformulier

Wij zijn een volwaardige sparringpartner om de carrière van kandidaten een nieuwe impuls te geven. Een nieuwe baan of nieuwe inzichten nodig, of beide? Wist je dat in de huidige krappe arbeidsmarkt circa 70% van de functies “kandidaat gestuurd” wordt ingevuld? We hebben een prachtig kantoor in Amsterdam of spreken graag af op locatie.

EEN “TE” STERKE MANAGER VERZWAKT JUIST DE ORGANISATIE…

HET GAAT OM BALANS

Interim management en Detachering

De consultants van Interstaf vullen de behoefte naar tijdelijk technisch personeel adequaat in. Denk aan projectdirecteur, vestigingsdirecteur, divisiedirecteur, projectleider, (hoofd) uitvoerder, bouwplaatsmanager, (senior) werkvoorbereiding, projectcoördinator, BiM Engineer, projectmanager, directievoerder, kostendeskundige, calculator, etc. etc.

Ben je werkzaam als ZZP-er en werk je regelmatig Ad-Interim, of sta je open voor detachering? Interstaf heeft een ruim aanbod van vaak langdurige projecten die extra capaciteit nodig hebben.

Neem vandaag nog contact op. De voordelen op een rij:

  • Ruim aanbod aan vacatures, zowel interim, detachering en vast;
  • Betrouwbare bedrijven en langlopende projecten;
  • Professionele begeleiding en talentontwikkeling;
  • ZZP- Contracten WAB 2020 “proof” en volledig actueel;
  • Bij detachering: contracting via onze vaste pay-roll partner, volledig ABU, SNA en NEN gecertificeerd en CAO is 100% klant-volgend;
  • In het bezit van WKA verklaring betalingsgedrag, VCU Veiligheidsbeheersysteem en Inlenersbeloning.

Volg ons ook op LinkedIn!

Werving en selectie bouw Interstaf

PERSOONLIJK EN OPRECHT

DÉ SPECIALIST VOOR BOUW EN BOUWMANAGEMENT