Detachering en Ad Interim opdrachten in de bouw

Heb je personeelstekort binnen de bouw en bouwmanagement sector en ben je op zoek naar vakbekwaam personeel? Dan ben je bij Interstaf aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in detachering en Ai opdrachten in de bouw. Een belangrijk kenmerk van ons bedrijf is dat wij meedenken met de klant. Wij brengen professionals die het verschil kunnen maken en opdrachtgevers samen. Ben jij geïnteresseerd in wat Interstaf voor jou kan betekenen?

Wie is Interstaf?

Interstaf is ervan overtuigd dat door samen te werken en met elkaar te verbinden, er meer wordt bereikt dan wanneer er alleen uit eigenbelang wordt gewerkt. Wij streven dan ook altijd naar de beste samenwerking op de lange termijn. Door de lange ervaring binnen Interstaf kunnen wij verschillende bedrijven van dienst zijn op het gebied van bemiddeling van kaderpersoneel binnen de bouw en bouwmanagementbranche. Door een sterk opgebouwd netwerk en de opgedane kennis kunnen wij jouw bedrijf van dienst zijn met Werving & Selectie, Executive Search, Interim Management en Detachering in de bouw.

De voordelen van Interstaf

De dienstverlening van Interstaf, is specifiek gericht op en gespecialiseerd in vacatures in de brede bouwsector. Door samen te werken met Interstaf ondervindt je verschillende voordelen, onder andere:

  • Een ruim aanbod aan vacatures, zowel interim, detachering als vast;
  • Betrouwbare bedrijven en langlopende projecten;
  • Professionele begeleiding en talentontwikkeling;
  • Een transparante en betrokken gesprekspartner;
  • WKA verklaring betalingsgedrag, VCU Veiligheidsbeheersysteem en ook de Inlenersbeloning;
  • ZZP-contracten WAB 2020 “proof” en volledig actueel.

Meer informatie? Neem contact op!

Wil jij meer weten wat Interstaf voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Hier kun je terecht om al jouw vragen te stellen of om jouw wensen door te geven. Wij zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord!

Volg ons ook op LinkedIn, en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Werving en selectie bouw Interstaf

Vacatures

Wist je dat...
In deze krappe arbeidsmarkt 70% van de bemiddelingen KANDIDAAT GESTUURD zijn?

Ruimte voor een kennismaking? Neem contact op met Interstaf 020-6360500 of 06-54777861 of contact@Interstaf.nl

Bekijk alle Interstaf vacatures

PERSOONLIJK EN OPRECHT

DÉ SPECIALIST VOOR BOUW EN BOUWMANAGEMENT