Personeel tekort of mismatch?

Veel bouwbedrijven en adviesbureaus vinden het moeilijk om geschikte kandidaten te vinden voor hun vacatures. Vooral sectoren als bouw en techniek zitten te springen om personeel. Tegelijkertijd is er veel beweging op de arbeidsmarkt. Er is volop potentieel van mensen die aan het werk zijn of van functie willen veranderen. Elk jaar wil 13 tot 16 procent van de werknemers van baan wisselen, blijkt uit onderzoek. 

Moeten we over de heg leren kijken?

Klanten en ondernemers nemen nu vaak nog uitsluitend CV’s als uitgangspunt bij het selecteren van kandidaten. 

Bij Interstaf kijken we naast opleiding en ervaring, altijd nadrukkelijk naar motivatie en houding. Want vaardigheden kunnen medewerkers leren, maar houding en gedrag maken ze pas echt geschikt voor de job. Er wordt nog te weinig geselecteerd op kandidaten die beschikken over passende talenten en motivaties.

Meer kans op vast dienstverband

Met Interstaf Consultants zorgen we dat mensen door coaching, (online) trainingen en (vak-) gerichte opleidingen aansluiten op de arbeidsmarkt. Met deze ondersteuning werken we samen aan ieders groei en dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. We zien dat mensen in zulke werk- en leertrajecten gemiddeld twee keer zo lang werken bij de opdrachtgever en meer kans maken op een vast dienstverband. Wil jij je medewerkers up-to-date, loyaal en gemotiveerd houden? Neem contact op met Interstaf Consultants.

Mismatch op de arbeidsmarkt

Wij vinden het belangrijk om samen te werken aan groei van zowel de kandidaat als de opdrachtgever. Er is geen schaarste op de arbeidsmarkt, maar wel een behoorlijke mismatch. Focus op ontwikkeling van mensen biedt daarvoor een duidelijke oplossing. Interstaf Consultants is het antwoord voor werkgevers die aan de slag gaan met goed personeelsbeleid en de ontwikkeling van hun medewerkers. Bel voor een advies Interstaf Consultants, David van Goudoever 0654777861. Mailen kan ook, David@Interstaf.nl.


Terug naar overzicht
Werving en selectie bouw Interstaf

Vacatures

Wist je dat...
In deze krappe arbeidsmarkt 70% van de bemiddelingen KANDIDAAT GESTUURD zijn?

Ruimte voor een kennismaking? Neem contact op met Interstaf 020-6360500 of 06-54777861 of contact@Interstaf.nl

Bekijk alle Interstaf vacatures

PERSOONLIJK EN OPRECHT

DÉ SPECIALIST VOOR BOUW EN BOUWMANAGEMENT